Rólunk

TISA-VET CSAPATAKözel 20 éve együtt, célunk a minőségi ellátás és az ügyfelek reális elvárásainak tiszteletben tartása. Csapatunk minden tagja megfelelően képzett a szakmai kihívások elvégzésére.

Munkatársaink


Dr. Tóth Sóti ZsuzsannaTISA-VET Dr. Tóth Sóti Zsuzsanna
1965-ben születtem Magyarkanizsán. Az állatorvosi egyetemet 1989-ben fejeztem be Szarajevóban. Az évek során dolgoztam sertésfarmon, hízómarhákkal, tehénfarmon, csirkefarmon, terepi állatorvosként. Míg az utóbbi 5-6 évben főként kisállatorvoslással foglalkozom. Aktív tagja vagyok a Magyar Állatorvosok Világszövetségének, a WSAVA egyesületnek, a szerbia Állatorvosi Kamarának, valamint a magyarkanizsai Ebtenyésztők Egyesületének. A már megszerzett tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni továbbképzéseken országunkban, valamint külföldön.


Dr. Tóth LászlóTISA-VET Dr. Tóth László
A Tisa-Vet állatorvosi állomás egyik alapítója. Főként terepi állatorvosként dolgozom a nagy- ill.haszonállat- és kisállatpraxisban. Általános iskolai tanulmányaimat Horgoson végeztem, szakközépiskolába Topolyára jártam. Egyetemi ismereteimet Szarajevóban ill. Belgrádban szereztem, ahol le is diplomáltam. Szerbiai és magyarországi állatorvosi szervezetek tagjaként aktívan részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Mottóm: Becsülettel helytállni, maximális szakmai bevetéssel és angazsáltsággal!


Dvm. Emil KaćanskiTISA-VET Dvm. Emil Kaćanski
1964-ben születtem Topolyán. Szabadkán éltem 1980-ig, miután Zentára költöztem. Állatorvosi egyetemet Szarajevóban kezdtem, ahonnan a polgárháború miatt, néhány év szünetelés után átíratkoztam a Belgrádi egyetemre, ahol a diplomámat megszereztem. TISA-VET csapat tagja vagyok első naptól kezdve mint alapító-résztulajdonos. Többnyire adminisztratív munkát vállalok. Kanizsai kirendeltség működése kezdetétől állatorvos-gyógyszerészként végzem munkámat, eladás és adminisztratív feladatok ellátásával.


Dvm. Kečenović FerencTISA-VET Dvm. Kečenović Ferenc
A Tisza-Vet csapatnak én vagyok a legidősebb tagja, 11 évvel ezelőtt csatlakoztam hozzájuk. 35 évvel ezelőtt kezdett el foglalkoztatni az állategészségügy és azóta is az állatjólét szolgálatában állok. Vezér elvem a „Primum non nocere- elsősorban nem ártani”. Megvalósításában az állandó továbbképzések segítenek, olyan szervezeteken keresztül, mint a WSAVA, SASAP, MÁVSZ. Üzenetként álljon itt minden állattartónak és leendő tulajdonosnak, hogy a neten található információkat mielőtt alkalmazni akarják, keressenek meg bennünket és beszéljük meg.


Ladócki DolliTISA-VET Ladócki Dolli
1976-ban születtem Hódmezővásárhelyen. Az általános és középiskolát is itt végeztem. 1996-ban Budapesten szereztem meg a kutyakozmetikus szakmát és azóta is ezzel foglalkozok. Eleinte Magyarországon, majd a Tisa-Vet kanizsai kirendeltség megnyitása óta itt, Szerbiában dolgozok. Évekig tagja és titkára voltam a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének (MEOE) Hódmezővásárhelyi Szervezetének. A kutyakiállítások rendszeres látogatója és kiállítója voltam mind a saját, mind a felkészített kutyákkal. Minden tudásommal igyekszek megfelelni a gazdáknak és főleg a kutyáknak.


Bojan ČongradacTISA-VET Bojan Čongradac
Futakon a "Siniša Stanković" középiskolába jártam, ahol állatorvosi technikus diplomát szereztem. 1984-ben érettségiztem. Az első munkahelyem a martonosi állatorvosi rendelőben volt 1984-1991. 1991-ben a martonosi mezőgazdasági szövetségben folytattam a munkaéveimet, ahol bika hízlalással és Nonius lovak tenyésztésével foglalkoztam. Később fejőstehenek farmja jött létre. Ebben az időszakban szervezési problematikával foglalkoztam, ami az álattenyésztésre vonatkozik. 1999-ben aktívan részt vettem a ŠEĆEROV CSALÁDI FARM megalapításában, ahol tehén és tejtermeléssel foglalkoztunk. 2006-ban egy tanfolyamon vettem részt Topolyán, ahol megtanultam a tehénkörmölést. Azóta aktívan foglalkozok ezzel a problematikával. Ugyanabban az évben a TISA-VET állatorvosi rendelőben kezdtem dolgozni, ahol tehénkörmöléssel is aktívan foglalkozok és a szolgáltatásaimat jogi es fizikai személyeknek nyújtom. 2014-ben szakosítottam magam és a munkámban kezdtem alkalmazni a RAWEN technikát a tehénkörmölésben.


Gulyás Bús TündeTISA-VET Gulyás Bús Tünde
1985-ben születtem Zentán.16 évesen kezdtem a gyakorlataimat a Tisa-Vet állatorvosi állomáson Martonoson, majd 7 éve dolgozom teljeskörű munkatársként. A középiskolát állategészségügyi technikusként fejeztem Magyarkanizsán.

A főiskolát 2008-ban, Hódmezővásárhelyen végeztem, majd 2011-ben államvizsgáztam mesterképzésen, állattenyésztő mérnökként Kaposváron.


Sordje NoémiTISA-VET Sordje Noémi
1991-ben születtem Zentán. A közgazdasági egyetemet 2014-ben fejeztem be. Dolgoztam a magyarkanizsai közigazgatási szerveknél könyvelőségen, most pedig a Tisa-Vet Állatorvosi rendelőben végzem az áruk bevételezését, kalkulálását, kipakolását, az árukészlet ellenőrzését. Tagja vagyok a magyarkanizsai Ebtenyésztők Egyesületének és a törökkanizsai Sleddog Sport Club Serbia-nak. Szibériai huskymmal hobbi szinten űzzük a kutyás sportokat, ezen keresztül jutottam el a Tisza-Vet csapatához.


Terepi szolgálat - 024 4 876 502Ha gondjai vannak haszonállataival, forduljon hozzánk bizalommal !

- Tanácsadás,
- Haszonállatok gyógyítása,
- Haszonállatok védőoltásai,
- Mesterséges megtermékenyítés,
- Császármetszés teheneknél,
- Ultrahangos diagnosztika, meddőség kezelése (vemhesség megállapítása már a 27. Naptól, ultrahang segítségével méhgyulladások, petefészek ciszták diagnosztizálása),
- Borjak tartós szarvtalanítása,
- Metabolikus profilok összeállítása a takarmány optimalizálásához,
- Pata- és köröm korrekciók,
- Sántaság diagnosztizálása és kezelése.


Kisállat praxis - 024 4 876 502Itt az ideje, hogy segítségünket kérje :

- ha a kedvence nem fogadja el a táplálékot,
- ha kedvetlen,
- ha köhög,
- ha vakaródzik vagy
- ha bármi szokatlant tapasztal.


- Tanácsadás,
- Védőoltások (kombinált védőoltások, fertőző betegségek ellen, veszettség ellen),
- Mikrocsippes jelölések,
- Úti okmányok kiállítása,
- Gyógyítások,
- Gyors tesztek,
- Helyszíni vérkép elemzés (az eredmények fél óra alatt készen vannak),
- Törletvételek,
- Bőrkaparékok vizsgálata,
- Széklet vizsgálata bélféreg jelenlétére,
- Otoszkópos fülvizsgálat,
- Idegen test eltávolítása a fülből,
- Ultrahangos fogkőeltávolítás,
- Ultrahangos diagnosztika,
- Inhalációs anesztézia,
- Ivartalanítások,
- Korrekciós műtétek (szemhéj, orrnyílás, lágy szájpadlás).


Kutyakozmetika - 024 4 876 502Ha kedvence szépítkezésre szorul, ha kiállításra készülnek, vagy csak kis fürdőre van szükség, jelentkezzen nálunk !
Tisa-Vet - Magyarkanizsa


- Fürdetés,
- Nyírás,
- Trimmelés,
- Zsinórozás,
- Körömvágás,
- Fültisztítás,
- Egészségügyi fürdetés,
- Kiállításra való felkészítés.


ÁLLATORVOSI GYÓGYSZERTÁRKülső és belső féregtelenítők, tabletták, samponok, fürdetőszerek, spray-ek, spot on -ok, nyakörvek nagy választéka.
Tisa-Vet - Magyarkanizsa


- Gyógyszerek haszonállatok részére,
- Táplálékkiegészítők,
- Vitaminok,
- Fültisztítók,
- Sebporok,
- Spray-ek,
- Fertőtlenítőszerek,
- Rovarírtók...stb.


Pet ShopHa kedvencének bármire is szüksége van, látogasson el hozzánk !
Tisa-Vet - Magyarkanizsa
Tisa-Vet - Magyarkanizsa
Tisa-Vet - Magyarkanizsa
Tisa-Vet - Magyarkanizsa


Kutyák részére
Száraz tápok, konzervek, pástétomok, szalámik, jutalomfalatok, fogtisztítók, nyakörvek, pórázak, flexik, hámok, játékok, ruhák, pelenkák, transzporterek, ketrecek, tálak, párnák, takarók, fekhelyek, utazó felszerelések, táskák, láncok, szájkosarak, fésűk, tolóajtók.

Macskák részére
Száraz tápok, konzervek, szószok, szalámik, nyakörvek, hámok, játékok, transzporterek, tálak, itatók, menta, almok, toalettek, lapátok, kaparók, fésűk, takarók, tolóajtók.

Madarak részére
Táplálékok, ketrecek, itatók, etetők, fészkek, szépiák, kristály, játékok.

Rágcsálók részére
Táplálékok, etetők, itatók, ketrecek, játékok, kősó, faforgács.

Akvarisztika
Halak, teknősök részére táplálékok, akváriumok, akvárium kellékek, melegítők, szűrők, pumpák, dekorációk, mágnesek, hálók, hőmérők, akváriumot fenntartó tisztító szerek.